بررسی رابطه بین معماری منابع انسانی با بهره وری نیروی انسانی در سازمانهای دولتی(مطالعه موردی شرکت پتروشیمی بیستون استان کرمانشاه)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_528
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1290
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، گروه مدیریت اجرایی، کرمانشاه، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، گروه مدیریت دولتی، قزوین، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه علوم اقتصادی، دانشکده مهندسی اقتصادی، گروه اقتصاد، تهران، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین معماری منابع انسانی با بهره وری نیروی انسانی در شرکت پتروشیمی بیستون کرمانشاه است. این پژوهش شامل 3 سؤال اصلی میباشد و جامعه آماری شامل کلیه کارکنان شرکت پتروشیمی بیستون کرمانشاه به تعداد 264 نفر است. حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده متناسب با جامعه آماری پژوهش برابر با 157 نفر محاسبه شد. مدل تحلیلی پژوهش بر اساس تلفیق مدل معماری منابع انسانی ریدر و همکاران (2012) و مدل بهره وری نیروی انسانی هرسی و گلداسمیت شکل گرفته است. برای گردآوری اطلاعات از روشهای کتابخانه ای و پرسشنامه ای استفاده شده است. ابزار گردآوری اطلاعات از روایی لازم برخوردار است، آلفای کرونباخ در این پژوهش برای سؤالات بهره وری نیروی انسانی برابر 0/92 و برای سؤالات معماری منابع انسانی برابر 0/89 بوده است. پس نتیجه میگیریم که سؤالات پرسشنامه از هماهنگی درونی برخوردار بوده و پرسشنامه پایا است. تجزیه و تحلیل داده ها با بهره گیری از آمار توصیفی و استنباطی صورت پذیرفته است. نتایج حاصل از آزمون سؤالات، نوع معماری منابع انسانی موجود در شرکت پتروشیمی بیستون کرمانشاه را شناسایی میکند و اینکه آیا این نوع معماری باعث افزایش بهره وری نیروی انسانی شده است یا خیر؟ و در پایان پیشنهادهایی برای افزایش بهره وری نیروی انسانی ارائه شده است.کلیدواژه ها
معماری منابع انسانی، مدیریت منابع انسانی، بهره وری نیروی انسانیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.