چالشها و راهکارهای ارتقای سطح فرهنگ سازمانی در شرکت پست جمهوری اسلامی ایران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_505
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 828
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی (گرایش منابع انسانی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی ابعاد گوناگون فرهنگ سازمانی در شرکت پست جمهوری اسلامی ایران است. مدل استفاده شده در این تحقیق دنیسون است که فرهنگ سازمانی را به چهار بعد انطباق پذیری، درگیر شدن در کار، سازگاری و رسالت تقسیم نموده و برای هر یک از این چهار بعد سه شاخص معرفی نموده است. این مقاله با استفاده از پرسشنامه ی استاندارد دنیسون (2000) که روایی آن از طریق نظر نخبگان و پایایی آن با بدست آمدن آلفای کرنباخ 0/98 تایید گردیده است، تهیه گردیده است تعداد نمونه طبق فرمول مورگان 322 نفر برآورد شد. برای جمع آوری داده ها در این پژوهش در بخش آمار از ابزار پرسشنامه و به منظور تجزیه تحلیل داده ها از آزمون فریدمن و اسپیرمن استفاده شده است. نتایج حاصل از این تحقیق گویای این واقعیت است که اگرچه مدیران خدوم شرکت پست در ارتقای برخی از جنبه های فرهنگ سازمانی همچون سازگاری به موفقیت هایی دست یافته اند لیکن فرهنگ سازمانی این شرکت در برخی از جنبه ها همچون انطباق پذیری و رسالت نیازمند بهبود و توسعه است.کلیدواژه ها
فرهنگ سازمانی، مدل دنیسون، انطباق پذیری، درگیر شدن در کار، سازگاری، رسالتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.