تعیین و مقایسه نگرش و عملکرد پرستاران با گسترش سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات در خصوص مدیریت تعارض
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_497
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 453
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران
کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده
زمینه و هدف: گسترش سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات آثار بسیار مثبتی را در زمینه های گوناگون علمی، اجتماعی و اقتصادی در جوامعی که از این سیستم ها به طور گسترده بهره مند گشته اند بر جا گذاشته است و این تأثیرات موجب تغییرات بنیادین در نگرش سنتی در سازمان های امروزی به خصدوص دانشدگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور گردیده است. این مطالعه با هدف تعیین و مقایسه نگرش و عملکرد پرستاران با گسترش سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات در خصوص مدیریت تعارض در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.روش کار: در این مطالعه مقطعی تعداد 50 نفر شامل پرستار که بطور تصادفی انتخاب شدند. جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه محقق ساخته مشتمل بر 30 سؤال، انجام گرفت. جهت پردازش داده ها از نرم افزار SPSS استفاده شد.نتایج: این پژوهش نشان داد که 50 پرستار ادعا میکنند که از سبک سازش در مدیریت تعارض در مورد سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات استفاده می کنند. پرستاران معتقد بودند که از سبک مصالحه و سبک حل مسئله برای حل تعارضات سازمانی در خصوص استفاده از سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات در پرستاری قابل استفاده نیست.نتیجه گیری: مراکز دانشگاهی و بویژه دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان رکنی مهم و اساسی در امر آموزش و ارتقای سطح دانش و آگاهی های بهداشتی و درمانی در کشور می باشند. بخصوص که متولی امر بهداشت و درمان و ارتقای سطح سلامت در جامعه هستند و بایستی همگام با تحولات جهانی، خود نیز سر منشاء تحولات تازه تری باشند با این دیدگاه که سیستم های اطلاعاتی به عنوان ابزاری مؤثر و یک منبع استراتژیک در سازمان های آموزشی، بهداشتی و درمانی مورد استفاده قرار می گیرند و با بهره گیری از این ابزارها باید بده گونه ای عمل کنند که علاوه بر ایجاد رضایت در مشتریان (داخلی و خارجی) خود از جریان فنآوری روز دنیا نیز فاصله نگیرند.این پژوهش نشان داد پرستارانی که دارای سبک سازش و مصالحه در استفاده از سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات در پرستاری بودند عملاً از این شیوه مصالحه بهره نمی گرفتند.کلیدواژه ها
مدیریت تعارض در استفاده از سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات در پرستاری نگرش، رفتار، پرستارمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.