اولین گزارش از استراکود های رسوبات کرتاسه فوقانی سازند کلات ( کپه داغ)

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI10_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2487
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اصغر آریایی

گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

محسن علامه

گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

سیما توسلی

گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

استراکود های کرتاسه بالائی مربوط به سازند کلات از واحد زمین شناسی کپه داغ در بررسی حاضر در مقطع تیپ سازند کلات ( تنگ نیزار ) به ضخامتm ۲۸۵ در جاده مزدوران به سرخس گزارش شده است که ۵ ممبر در آنها قابل بررسی است . در ممبر های شیل زیرین و شیل بالایی از ۲۰ نمونه برداشت شده ۲۱ جنس و ۹ گونه از استراکودها شناسایی شده است . همراهی مجموعه استراکودهای شناخته شده با فرامینی فر هایی از تیره کالکارینیده( سیدرولیتس کالسیتراپوئیدس )، که فسیل شاخص ماستریشتین بالائی است بیانگر این مطلب است که استراکودهای مذکور در این برهه زمانی در دریای شلف کم عمق که با دریای باز ارتباط داشته است در رسوبات بایو هرم ، فون دریایی را تشکیل می داده است .

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.