بهبود عملکرد آنتن پچ ماکرواستریپ با استفاده از مواد EBG سه بعدی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش منطقه ای فناوری اطلاعات برق پالایش
  • کد COI اختصاصی: PUAST01_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 961
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم مرزبان

مدرس دانشگاه علمی کاربردی گچساران

چکیده

نوع جدیدی از بلورهای فوتونیک (Photonic Crystals) مواد شکاف باند الکترومغناطیسی (EBG) می باشند که تحت عنوان مواد شکاف باند فوتونیک نیز شناخته می شوند. این مواد از ساختارهای دی الکتریک یا فلزی متناوب در یک، دو و سه بعد به صورت مصنوعی حاصل می شوند. ساختارهای EBG باندی از فرکانس را ایجاد می کنند که بواسطه آن می توان از انتشار موج جلوگیری کرد و یا آن را در مسیرهای مشخصی منتشر ساخت. بدین ترتیب می توان رفتار الکترومغناطیسی آنتن ها و دیگر ابزار الکترونیکی را کنترل کرد. در این مقاله یک آنتن تشدید کننده، با استفاده از مواد EBG سه بعدی طراحی و شبیه سازی شده است. تحریک آنتن نیز با پچ ماکرواستریپ صورت می گیرد. از ویژگی های چنین آنتنی می توان به ارتفاع کم، تلف پایین، پره های کناری کوچک و بهره بالا اشاره کرد. موارد مذکور در قالب نمودارهایی ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

آنتن تشدید کننده، بلورهای فوتونیک، بهره بالا پچ ماکرواستریپ و شکاف باند الکترو مغناطیسی (EBG) در سه بعد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.