بررسی قابلیت های گردشگری تنگه کوشک در غرب کشور

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی توریسم وگردشگری سبز
  • کد COI اختصاصی: TOURISM01_288
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 943
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالکریم ویسی

کارشناس ارشد ژئومورفولوژی، دانشگاه تهران

آرش کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مخاطرات محیطی، دانشگاه تهران

مجتبی چیت ساز

کارشناس ارشد ژئومورفولوژی، دانشگاه تهران

پریسا پیرانی

کارشناس ارشد ژئومورفولوژی، دانشگاه تهران

چکیده

کوه های زاگرس کلکسیونی از اشکال ژئومرفولوژی از جمله تنگ های متعدد است. تنگ کوشک در حدفاصل شهرستان های گیلان غرب و ایوان غرب به عنوان یک پدیده ژئومرفولوژی حاصل فرسایش آبی یکی از زیرشاخه های رودخانه کنگیر در مجموعه ارتفاعات زاگرس میباشد. این تنگ یک آبراهه فصلی است بطول تقریبی 5کیلومتر یک منظره جالب را در میان سازندهای آسماری و تله زنگ به وجود آورده است. عرض تقریبی آن حدود 2 کیلومتر است. در این تحقیق سعی شده است با استفاده از مطالعات میدانی واستفاده از تصاویر ماهوارهای و نقشه های توپوگرافی و زمین شناسی ضمن بررسی ویژگی های تنگ کوشک از دیدگاه ژئومورفولوژی قابلیت ها و پتانسیل های ویژه اکوتوریستی و ژئوتوریستس آن مورد مطالعه قرار گیرد. نتایج نشان میدهد که منطقه از پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به منطقه گردشگری در سطح منطقه ای برخوردار است.

کلیدواژه ها

ژئوتوریسم، پتانسیل گردشگری، اشکال ژئومورفولوژی، تنگ کوشک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.