اثر اندازه محصول بر ویژگی های مکانیکی و بافت داخلی کدو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM08_216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1026
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
استاد گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی جهت بهینه سازی فرایند برداشت و نگهداری ضروری می باشد. به منظور استخراج خواص مکانیکی کد و شامل تنش های بیشینه، کرنش شکست، انرژی کرنش بیشینه یا چقرمگی و مدول الاستیسیته ظاهری در سه سایز و سه موقعیت نمونه گیری و ارتباط نتایج با لایه های بافتی درونی ، آزمایش های فشار و برش توسط دستگاه جامع کشش فشار انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش سایز، تنش بیشینه در برش و فشار جهت ایجاد گسیختگی افزایش می یابد. همچنین افزایش سایز، با کاهش در چقرمگی همراه است. به علاوه، در هر سایز با حرکت از ته به سر، تنش گسیختگی کاهش می یابد که تغییرات طولی بافت را نشان می دهد. بررسی مدل هنری برای نتایج آزمون فشار نشان داد ضریب جمله خطی (الاستیک) مدل با افزایش سایز کاهش می یابد. استخراج مدول الاستیسیته مماسی و سکانتی بیشینه به کمک برازش مدل هنری در نرم افزار متلب، کاهش هر دو مدول الاستیسته را با افزایش در سایز محصول به دست می دهد که نشان دهنده کاهش سفتی محصولات با سایز بزرگ می باشد. نقطه گسیختگی نظری به کمک ضرایب هنری جهت مقایسه با کرنش شکست استخراج شد. رابطه استخراج شده بین مدول الاستیسیته و ضریب جمله خطی در مدل هنری، یک رابطه خطی با دقت بالا می باشد. رابطه بین مدول الاستیسته سکانتی و مماسی تقریبا خطی است. مقادیر تنش برشی محاسبه شده با آزمایش فشاری و آزمایش برش مستقیم در سطح 1% معنی دار نبود که موید دقت آزمایشات بود.کلیدواژه ها
آزمون برش، بافت کدو، دایره موهر، مدل هنری، مدول الاستیسیتهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.