مدل سازی بر هم کنش چرخ محرک-خاک به روش المان محدود
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM08_148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 596
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه ارومیه
استادیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ارومیه
دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ارومیه
چکیده
تغییرات سرعت پیشروی تراکتور و افزایش بار دینامیکی روی چرخ به منظور حصول نیروی زمین گیرایی بیشتر منجر به بروز تنش های مخرب در ساختمان خاک شده است. تلاش برای حفظ ساختار خاک ، کمک به رشد محصول و کاهش مصرف سوخت های فسیلی محققان را بر آن داشته تا به منظور ارایه مدل های مناسب جهت پیشگویی توزیع تنش، با روش های متعدی به شبیه سازی دقیق بر هم کنش تایر _خاک بپردازند. در تحقیق حاضر با استفاده از نرم افزار المان محدود آباکوس بر هم کنش چرخ محرک- خاک با تحلیل کاملا دینامیکی مدل سازی شده است. تغییرات تنش مدل غیر خطی شبیه سازی شده در سه سطح مختلف از سرعت پیشروی(1.2،0.4،0.8) متر بر ثانیه، سه سطح از بار دینامیکی( 3924،2943،1962) نیوتن و لغزش ( 12،17،8) درصد در عمق 0.1 متر تحلیل شد. نتایج حاصل از معنی دار بودن اثر سرعت پیشروی در تمام ترکیب های سرعت پیشروی با بار عمودی و لغزش در عمق ثابت بوده است. افزایش سرعت پیشروی تا میزان 1.2 متر بر ثانیه تنش عمودی وارده بر خاک را هم در سطح خاک و هم عمق 0.1 متری نسبت به سرعتهای 0.4 و 0.8 متر بر ثانیه بیشتر افزایش داده است. ترسیم نمودارهای مربوط به تغییرات تنش در اثر تغییرات بار عمودی روی چرخ نیز حاکی از برقراری یک رابطه تقریبا خطی در محدوده بارهای مورد بررسی است.کلیدواژه ها
آباکوس، اجزاء محدود، برهم کنش تایر و خاکمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.