تحلیل توزیع تنش و کرنش در انواع مختلف زیرشکن با استفاده از نرم افزار انسیس

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM08_143
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 982
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن مسعودی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز

محمد اسماعیل خراسانی فردوانی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

تنش های ایجاد شده بر روی ابزارهای خاکورزی در طی عملیات کشاورزی به دلیل نوع بارگذاری و شکل هندسی مرکب ابزارها پیچیده هستند. نوع، مقدار و جهت این تنش ها بطور کامل شناخته شده نیستند. اصلاح و بهبود طرح یک ابزار برای استحکام مناسب به اطلاعات کافی درباره نحوه توزیع تنش بر روی سطح ابزار نیاز دارد. در این تحقیق روش اجزاء محدود و نرم افزار انسیس برای تحلیل توزیع تنش و کرنش برروی سطح چهار مدل هندسی مختلف زیرشکن استفاده شد. تحلیل ها در حالت استاتیکی، خطی و سه بعدی انجام شدند. زیرشکن های مورد بررسی L شکل و شامل دو قسمت تیغه و ساقه با زوایای مختلف بودند. کوچکترین زاویه تیغه برابر با 15 درجه برای زیرشکن های S3 و S4 بطور قابل ملاحظه ای مقادیر تنش ها را در این دو قسمت کاهش داد، در حالیکه کوچکترین زاویه نفوذ ساقه برابر با 75 درجه برای زیرشکن S4 به کاهش بیشتر مقادیر تنش در لبه های اتصال بیرونی کمک نمود. تحلیل های اجزاء محدود با نرم افزار انسیس نشان دادند که ترکیب مناسبی از دو قسمت زیرشکن، کاهش محسوسی را در مقدار نیروی کششی زیرشکن S4 ( که شامل تیغه ای با زاویه 15 درجه و ساقه ای با زاویه نفوذ 75 درجه می باشد) ایجاد می نماید.

کلیدواژه ها

تحلیل اجزاء محدود، تنش، زیرشکن، کرنش، نرم افزار انسیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.