طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کنترل الکتروهیدرولیکی اتصال سه نقطه تراکتور مسی فرگوسن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM08_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 652
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، گروه آب و خاک، تبریز، ایران
چکیده
در این پژوهش به ارزیابی مزرعه ای سامانه کنترل الکتروهیدرولیکی اتصال سه نقطه که فقط بر اساس نیروی فشاری در ساق وسط کار می کند( نه ترکیب نیرو- عمق کار) و مقایسه آن با نوع هیدرومکانیکی موجود در روی تراکتور MF399 پرداخته می شود. در این سامانه از پتانسیومتر زاویه ای برای اندازه گیری عمق کار وسیله و از مبدل نیرو برای اندازه گیری نیرو در ساق وسط استفاده گردید. مکانیزم های اندازه گیری در کارگاه واسنجی شدند و نتایج واسنجی نشان داد که مکانیزم های اندازه گیری از دقت کافی برخوردار هستند. سیگنال های خروجی از مبدل نیرو در ساق وسط به پردازشگر ارسال شد و پردازشگر مطابق برنامه نوشته شده فرمان های لازم را برای یک موتور پله ای صادر کرد. موتور پله ای نیز سوپاپ کنترل پمپ هیدرولیک را جابجا کرده و از این طریق روغن ورودی به جک اتصال سه نقطه را کنترل و عمق کار را تنظیم کرد.آزمایش های مزرعه ای نشان داد که سامانه الکتروهیدرولیکی در مقابل تغییرات نیرو واکنش بهتری نسبت به سامانه هیدرومکانیکی دارد و نیروی وارده به ساق وسط را به خوبی کنترل کرده ولی تغییرات عمق کار در هر دو سامانه زیاد می باشد.همچنین نتایج نشان داد که بین میانگین سوخت مصرفی دو سامانه، تفاوت معنی داری در سطح احتمال 1 % وجود دارد. به طوری که میانگین مصرف سوخت در حالت کنترل الکتروهیدرولیکی در مقایسه با حالت مکانیکی کاهش معنی دار داشت.کلیدواژه ها
تراکتور، حسگر، کنترل الکتروهیدرولیکی ، مصرف سوختمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.