طراحی و ساخت ماشین خودکار جمع آوری بسته های علوفه
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM08_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1102
نویسندگان
کارشناس ارشد مکانیک ساخت و تولید، دانشگاه صنایع و معادن ایران
چکیده
تولید بسته های علوفه یکی از روش های رایج در تسهیل برداشت علوفه می باشد. در مزارع ایران که غالبا به صورت جزیره ای می باشند، بسته های علوفه مکعبی شکل بسیار متداول می باشند. در این تحقیق طراحی و ساخت دستگاهی که بتواند بدون نیاز به دخالت کارگر، فرایند بارگیری بسته را انجام دهد، صورت گرفته است. این دستگاه قابلیت شناسایی خودکار بسته ها، توان تنظیم ارتفاع و انتقال بسته تا ارتفاع 5 متر را دارا می باشد. این قابلیت ها راحتترین حالت چیدمان را برای فرد داخل تریلر میسر می سازد. در این دستگاه سیستم تامین نیرو بصورت هیدرولیکی بوده- دستگاه به یک تراکتور متصل می شود و به همین خاطر در همه زمین ها چه جزیره ای و چه یکپارچه قابلیت مانور بالای خود را حفظ نموده و در سر پیچها نیز قابلیت بارگیری دارد. پس از طراحی پایه و جزیی اجزا، دستگاه بیل بردار ساخته و به منظور بارگیری مکانیزه در زمین زراعی به کار بسته شد. مقایسه بارگیری سنتی نسبت به یک روز بارگیری به روش مکانیزه چنین مشخص می گردد که حتی با عدم درنظرگیری مشکلات و خطاهای انسانی در روش سنتی و پیامدهای مالی و جانی آن، می توان با استفاده از ماشین جمع آوری بسته های علوفه، با 1/6 زمان، 1/18 تعداد کارگر مورد نیاز، 1/6 هزینه و 1/3 سوخت اختصاص داده شده در روش سنتی، بسته های موجود در زمین را بارگیری نمود.کلیدواژه ها
بسته علوفه، بیلر، جمع آوری، مکانیزاسیون کشاورزیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.