آنالیز دینامیکی چرخ و فلک و هلیس کمباین CLAAS-MERCATOR 75 در برداشت گندم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM08_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2243
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی، گروه مهندسی ماشین های کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کمباین ماشینی است که عمل برداشت محصول را انجام می دهد. به منظور برداشت محصول و بدست آوردن دانه، تمام کمباین ها پنج عمل اصلی را انجام می دهند: 1-برش و تغذیه 2-کوبیدن 3-جداکردن 4- تمیز کردن 5-جابجا کردن. در این راستا لازم است که کلیه اعمال کمباین بر اساس وظایف اصلی این ماشین بررسی شود، که در اینجا به بررسی مورد اول (برش و تغذیه) در کمباین CLAAS-MERCATOR 75 پرداختیم. با توجه به اینکه ماکزیمم نیروی عکس العمل افقی هر بوته گندم، در خمش برابر 3.1 N و مقدار ماکزیمم آن در راستای عمودی 0.8N می باشد ( Hirai et al.، 2004 ) بنابراین نیروی وارده به میله های چرخ و فلک، هلیس و انگشتی ها را با این مقادیر و با توجه به الگوی کشت مورد نظر، بدست آوردیم. در آنالیز چرخ و فلک به منظور ساده سازی و افزایش سرعت حل با نرم افزار ANSYS ابتدا چرخ و فلک را بدون انگشتی و با اعمال اثر انگشتی ها تحلیل نموده، سپس یک انگشتی را به طور مجزا تحلیل نمودیم و به این نتیجه رسیدیم که برای عملکرد بهینه چرخ و فلک، بهتر است از چرخ و فلک های شش میله ای استفاده کنیم، تا ضمن کمتر شدن تنش به میله ها و انگشتی ها، عمل بالا کردن گندم های خوابیده نیز بهتر انجام می شود. جابجایی نوک انگشتی ها نیز 3 میلیمتر بدست آمد، که این جابجایی برای جلوگیری از ضربه به محصول و ریزش آن می باشد.کلیدواژه ها
انگشتی، چرخ و فلک، کمباین و ماکزیمم تنشمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.