تعیین اندازه دسته در ماشین های موازی در سیست مهای تولید چند دورهای در شرایط اضافه کاری و قراردادهای جانبی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC10_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 710
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشکده صنایع، دانشگاه صنعتی اصفهان
عضو هیئت علمی، دانشکده صنایع، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
تعیین یک برنامه تولیدی برای تخصیص منابع محدود در طول زمان برای انجام گروهی از فعالیت ها، به عنوان یکی از عوامل کلیدی در هر سازمان تولیدی نقش مؤثری دارد. با توجه به گستردگی پژوهش های انجام شده، مدل مورد استفاده در هر مسئله برنامه ریزی تولید بر اساس اهداف و ویژگی های هر سیستم تولیدی، متفاوت میباشد. یکی از فرضیات پایه در مطالعات صورت گرفته،پایبندی به تعهدات کارخانه در برآوردن کلیه تقاضاهای مشتریان است. در حالیکه با توجه به محدودیت ظرفیت این امر ممکن است انجام پذیر نباشد. یکی از راهکارهای دستیابی به این مهم، انجام اضافه کاری و بستن قراردادهای جانبی می باشد. در این مقاله،با در نظر گرفتن هزینه های آماده سازی، تنوع محصول، فرضیات تکنولوژی گروهی و امکان انتقال آماده سازی بین دوره ها، تولید دسته ای بر روی مجموعه ای از ماشین های موازی غیر یکسان و نیز وجود دوره های تولیدی برای انجام فرآیند ساخت جهت برآوردن تقاضا در هر دوره با لحاظ کردن انبار و هزینه های انبارداری، تلاش برای هرچه نزدیکتر کردن مدل به شرایط واقعی صورت گرفته است و بر این اساس یک مدل برنامه ریزی ریاضی عدد صحیح مختلط ارائه شده و حل آن به روش دقیق مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
برنامه ریزی تولید 2 ماشین های موازی 3 زمان/هزینه آماده سازی 4 قرارداد جانبیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.