سال انتشار: 1392
محل انتشار:
دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC10_084
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 876
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Flow shop scheduling problem with maintenance coordination: A new approach
چکیده مقاله:
This study investigates the coordination of production scheduling and maintenance planning in the flow shop scheduling environment. The problem is considered in a bi-objective form, minimizing the makespan as the production scheduling criterion and minimizing the system unavailability as the maintenance planning criterion. The time interval between consecutive maintenance activities as well as the number of maintenance activities on each machine is assumed to be non-fixed. A mixed integer programming formulation of the problem is presented. A special case of the problem, named as single server maintenance is also studied. A bi-objective ant colony system algorithm is presented to solve the problem in focus. Computational experiments are provided in two directions. Firstly, two scenarios are defined for the heuristic information part of the algorithm, using CDS and NEH heuristics. Experiments are provided to select the better scenario. Moreover, a local search is incorporated into the proposed algorithm and two scenarios are defined for this purpose. Some experiments are also provided to select the appropriate local search algorithm.
کلیدواژه ها:
flow shop scheduling ، preventive maintenance ، coordination ، non-fixed time interval ، ant colony system
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IIEC10_084 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/283982/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Khatami, Mostafa and Zegordi, Seyed Hessameddin,1392,Flow shop scheduling problem with maintenance coordination: A new approach,10th International Industrial Engineering Conference,Tehran,https://civilica.com/doc/283982
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392, Khatami, Mostafa؛ Seyed Hessameddin Zegordi)
برای بار دوم به بعد: (1392, Khatami؛ Zegordi)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی استفاده دو منظوره از انرژی خورشیدی با هدف تولید برق و کاهش تلفات تبخیر در دریاچه سد ها و کانال های روباز
- پژوهشی در مبانی نظری تحول در مفهوم اجرای حاکمیت فناوری اطلاعات
- ارزیابی عملکرد و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در کسب و کارهای نوین
- بررسی استراتژی های مدیریت دانش و تاثیر آن بر توانمند سازی کارکنان و تقویت توان رقابتی سازمان با رویکردAHP مورد مطالعه: مس سرچشمه
- بررسی تاثیر نوآوری بر عملکرد صادراتی شرکت های کوچک و متوسط (SMEs) موردمطالعه صنایع تبدیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.