کاربرد دنباله Thue-Morse در بررسی خواص غیرخطی بلورهای فوتونی شبه تناوبی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 540

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INDMATH01_074

تاریخ نمایه سازی: 10 شهریور 1393

چکیده مقاله:

ساختارهای شبه تناوبی ،یک حد واسط بین ساختارهای متناوب و ساختارهای تصادفی هستند که مهمترین مشخصات آنها ، بی نظمی کوتاه دامنه و حضور شکافهای باند به خاطر پیوستگی های بلنددامنه می باشد شکاف های باند ساختارهای چندلایه شبه تناوبی اغلب حاوی حالت های رزونانت هستند که می توان به عنوان نشانه ای از عیوب متعدد در ساختار محسوب کرد. پروفایل های وابسته به این رزونانس ها در فضا گسترده شده اند و در نتیجه برای بهبود اثرات غیرخطی در سراسر بدنه بلور بسیار مناسب هستند ،به منظور بررسی خواص ویژه شبه بلورها توجه خود را معطوف به ساختار چندلایه غیرتناوبی ThMمی نماییم زیرا اولاً تقارن فضایی دنباله ThM تأثیر متقابلی بر غیر خطی بودن دارد و باعث حساسیت انتقال به جهت انتشار (نور) می شود. دوم آنکه، تقریباً کلیه رزونانس ها در شبه بلورهای ThM جزو رزونانس هایی با انتقال کامل (یعنی 100 درصد) هستند و برخی از آنها به خوبی در داخل مناطق شکاف باند کاذب قرار گرفته اند. دو ویژگی فوق در کنار یکدیگر، شرایط مساعدی را برای طراحی یک دیود تمام نوری، فراهم می کنند.

نویسندگان

فاطمه اسمعیلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :