شبیه سازی پالایشگاه گاز هنگام با پرومکس جهت بهینه سازی دمای آمین ورودی به برج احیاء
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: NCTCC03_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1232
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، گروه مهندسی شیمی، شاهرود، ایران
عضو هیئت علمی، دانشگاه فردوسی مشهد، گروه مهندسی شیمی، مشهد، ایران
چکیده
مزایای استفاده از شبیه ساز برای شیرین سازی گاز شامل موارد زیر می باشد. صرفه جویی اقتصادی کوچک شدن اندازه تجهیزات، کاهش انرزی مصرفی ریبویلر، کم تر شدن شدت جریان آمین در گردش، و به طور کلی دستیابی به آمین با غلظت بالاتر از مزایای استفاده از شبیه سازی برای واحد شیرین سازی گاز می باشد. قوانین ضروری و سودمندی در زمینه ارزیابی و کاربرد پارامترهای عملیاتی مورد مطالعه در یک شبیه ساز فرایند پایا (Steady- State) تعریف و شناخته شده اند. از آن جمله می توان به نسبت شدت جریان جرمی بخار تولیدی به شدت جریان حجمی آمین تمیز در گردش، دمای خوراک ورودی به برج احیاء تعیین Rich Approach برج جذب، اشاره کرد. که هر یک از این پارامترها می بایست به ترتیب به اعداد زیر نزدیک باشند.(Ib steam)/(gal amine solution) ؛1.1، 96 درجه سانتی گراد و 80-70%، لازم به ذکر است که قوانین و پارامترهای ذکر شده به عنوان قوانین سرانگشتی و نقطه شروعی برای انجام یک شبیه سازی مورد توجه قرار گرفتند. نهایتاً در این مقاله نتایج حاصل از شبیه سازی پالایشگاه گاز هنگام توسط نرم افزار ProMax، علاوه بر نزدیک بودن به پارامترهای عملیاتی، قوانین ذکر شده را نیز پوشش می دد. که این مقادیر برای شدت جریان جرمی بخار ریبویلر، شدت جریان حجمی آمین در گردش، دمای خوراک ورودی به برج احیاء، Rich Approach مربوط به H(2)S در برج جذب به ترتیب 70.52%, 96C, sgpm 1961.36, 2157.50 Ib/min بدست آمد.کلیدواژه ها
آمین، شبیه سازی، پرومکس، شیرین سازی گاز، اقتصادمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.