ارزیابی میزان استفاده و تاثیرپذیری فرهنگی و اجتماعی دانشجویان از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی: دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_549
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1016
نویسندگان
مدرس دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
دانشجوی دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحدقم
چکیده
پرواضح است که اینترنت به عنوان رسانه ای فراگیر و جهان شمول توانسته دهکده ای جهانی را فراهم آورد و افراد از فارغ از رنگ و نژاد و سرزمین در کنار یکدیگر قراردهد و در کسری از ثانیه آنها را به یکدیگر مرتبط سازد. حال شبکه های اجتماعی، ابزارهای نوین ارتباطی در بستر اینترنت هستند که گروهی از افراد را در یک جامعه جدید در کتار یکدیگر قرار می دهند و ارتباطات آنها را ساماندهی می کنند و جهان پیرامون را به یک جهان کوچک، دردسترس و نزدیک به هم تبدیل نموده اند که کاربران بیشتر از هررسانه دیگری به آنها اقبال نشان می دهند و ساعتهای متمادی از شبانه روز را به آنها اختصاص می دهند. هدف اصلی این نوشتار بررسی میزان استفاده و تاثیرپذیری فرهنگی و اجتماعی از 4 شبکه های اجتماعی مطرح دنیای مجازی با مطالعه موردی دانشجویان کامپیوتر دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی قم است که به روش پیمایشی توصیفی صورت پذیرفته است. مقاله حاضر که حاصل یک پژوهش کاربردی است با استفاده از ابزار پرسشنامه از 60 دانشجو از 220 دانشجوی دانشکده صورت پذیرفته است که با استفاده از نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده اند و سپس داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزارهای spss و Excel مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، دانشکده سما، دانشجویان , فیسبوک، کلوپ، فیلترینگمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.