بررسی تاثیر فضای رنگی بر روی الگوریتم واترمارکینگ دیجیتال بر پایه تبدیل DCT
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_531
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 842
نویسندگان
دانشجوی واحد بین الملل دانشگاه آزاد قشم
گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان
چکیده
بینایی یکی از حس های مهم انسان است ونقش اساسی دربرقراری ارتباط با محیط و درک ویژگی اشیا دارد. رنگ، توصیف گرتوانایی است که در اغلب موارد شناسایی و استخراج شئ از صحنه را ساده تر می کند. تصاویر دیجیتال به خصوص تصاویر رنگی،در توصیف و تشخیص بهتر اشیا نقش موثری دارند. همچنین استفاده از تصاویر رنگی در اینترنت، پزشکی، علوم فضایی و تجارتالکترونیک روز به روز گسترده تر می شود. به همین دلیل پژوهش در مورد واترمارکینگ تصاویر رنگی دیجیتال و حفظ امنیت آنهابه خصوص در اینترنت بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله به بررسی تاثیر فضای رنگی مناسب بر روی افزایش مقاومتالگوریتم واترمارکینگ بر پایه تبدیل گسسته کسینوسی پرداخته شده است. تبدیل گسسته کسینوسی، به دلیل ظرفیت بالا در درج داده، سازگاری با استاندارد فشرده سازی JPEG، سازگاری با سیستم بینایی انسان و مقاومت خوب در برابر حملات پردازشی برای پیاده سازی واترمارکینگ در نظر گرفته شده و استحکام داده واترمارک در برابر حملات فشرده سازی JPEG و نویز فلفل نمکی، در فضاهای رنگی YIQ،YCbCr ،RGB و HSI مورد ارزیابی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
واترمارکینگ، تبدیل گسسته کسینوسی، فشرده سازی JPEG، سیستم بینایی انسان، فضای رنگی، استحکام داده واترمارکمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.