بررسی کیفیت سرویس در شبکه های موردی سیار با استفاد از مىطق فازی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_484
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 964
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد
عضو هیئت علمی، گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی سجاد، مشهد
چکیده
کیفیت سرویس (QOS:Quality Of Service) یکی از موارد مهم در شبکه های موردی سیار (MANET:Mobile Ad-hoc NETwork) می باشد. شبکه موردی سیار یک شبکه ی بی سیم نظیر به نظیر می باشد که خود سازمانده هستند. در شبکه های موردی سیار گره ها بدون استفاده از توپولوژی با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، گره ها سیار هستند و توپولوژی در این نوع باید پویا باشد. خاصیت پویا بودن این نوع از شبکه ها را یک شبکه باز و غیرامن در برابر حملات می سازد. در این مقاله هدف م ا م دیریت سرویس دهی بهتر در مسیریابی شبکه های موردی سیار می باشد. به هر یک از گره ها یک بردار ورودی و یک نرون خروجی اختصاص می دهیم. این ساختار که یک ساختار شبکه عصبی می باشد هر نرون خروجی به طور مستقیم با یک گروهی از مسیرها مرتبط است، که هر جه تعداد این نرون ها بیشتر باشد، دقت مدل افزایش می یابد. در این مقاله برای فرایند یادگیری این شبکه از توابع تعلق فازی که به وسیله ی FSOM تولید می شود، استفاده می شود. کیفیت سرویس یک تابع پیچیده می باشد که به چهار فاکتور توان عملیاتی (دامنه)، نرخ دریافت بسته (پهنای باند)، تأخیر و ناپایداری سیگنال وابسته می باشد. این چهار عامل از عوامل داخلی و تغییرات زمانی می باشد، در نتیجه کیفیت سرویس (QOS) یکی از ابزارهای مبهم است. در این مقاله هدف ما معرفی یک روش جدید برای رفع این ابهامات می باشد. که در این روش برای ساده سازی عوامل کیفیت سرویس به یک قالب ساده و یک مقدار منحصر به فرد برای هر گره از منطق فازی استفاده می کنیم.کلیدواژه ها
شبکه های موردی سیار، فازی، شبکه بیسیم، کیفیت سرویس، FUZZY, AD_HOC ،QOS ،MANETمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.