ارائه الگویی کاربردی جهت مدیریت پروژه های مبتنی بر فناوری رادیو شناسه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_452
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1435
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شاهرود، گروه مهندسی کامپیوتر، شاهرود، ایران
استادیار دکتری فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان گروه مهندسی کامپیوتر ، زنجان ، ایران
چکیده
فناوری رادیو شناسه دارای کاربردها و قابلیت های بسیار بالایی در صنعت است که استفاده از آن در سال های اخیر بهشدت فراگیر شده است. با توجه به اشاعه این فناوری در محصولات، نیاز به مدیریت پروژه های فناوری رادیو شناسهجهت پیاده سازی موفق آن احساس می شود. از این رو در مقاله حاضر با بررسی مجموعه تحقیقات انجام شده در داخل وخارج از کشور در حیطه فناوری رادیو شناسه به این نتیجه رسیدیم که تاکنون مدلی کاربردی جهت مدیریت پروژه هایرادیو شناسه ارائه نشده است و همچنین با بررسی دلایل پر اهمیت مدیریت هر پروژه ای از جمله ارائه کیفیت مناسب،تحویل در زمان مقرر، صرفه جویی در هزینه و ... مدلی جهت مدیریت پروژه های رادیو شناسه ارائه نمودیم. در این مدلعلاوه بر ارائه تیم های لازم جهت پیاده سازی این فناوری، ده فاز برای الگوی کاربردی مدیریت پروژه های رادیو شناسه بهترتیب شرح داده شده است که هر فاز دارای عملکردهای مخصوص به خود با توجه به تیم های در برگیرنده است. اینتحقیق می تواند به متخصصان و کارشناسان رادیو شناسه جهت موفقیت پیاده سازی فناوری رادیو شناسه و جلوگیری ازشکست پروژه کمک شایانی نماید و باعث تسهیل در امور برپایی این فناوری شود.کلیدواژه ها
فناوری رادیو شناسه، مدیریت پروژه، مدلمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.