تعویض کانال عمودی مبتنی بر پروتکل SIP با استفاده از Bicasting

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CSITM01_431
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 769
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تکتم همتی

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار،دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

آزیتا سلطانیان بجنورد

مربی دانشگاه پیام نور

هدا سلطانیان بجنورد

دانشجو دکترا فناوری اطلاعات،دانشگاه UM مالزی

چکیده

وعده اصلی تعامل تکنولوژیهای بیسیم ناهمگون ارائه عملکرد بالا با نرخ داده بالا و حمایت از تماس تصویری، همه/ چند پخشی با کیفیت در سرویس است؛ پس باید مسائل مربوط به ناهمگونی محیط بیسیم مانند مدیریت تحرک وتعویض کانال عمودی مورد بررسی قرار گیرد. ما در این پژوهش روی تعویض کانال عمودی تمرکز کرده ایم و روشی را مبتنی بر پروتکل سیگنالینگ لایه کاربرد SIP، ارائه داده ایم. در روش پیشنهاد شده، سعی کرده ایم عملکرد پروتکل SIP را با تعریف فرمت جدیدی در سرآیند پیام های این پروتکل و استفاده از Bicasting در ناحیه همپوشانی شبکه های دسترسی، بهبود بخشیم. در بازه زمانی انجام Bicasting، نود طرف گفتگو (CN) جریان رسانه را از طریق دو شبکه دسترسی ارسال می کند و نود متحرک (MN) عملیات فیلترینگ را انجام می دهد. برای تعیین زمان آغاز و پایان Bicasting از تریگر های لایه دوم شبکه استفاده می کنیم. برای کاهش اثر سرباره پیام های سیگنالینک نیز، با استفاده از تکنیکی ساده تغییراتی در پیامهای ارسالی در هنگام تعویض کانال اعمال کرده ایم. برای ارزیابی روش پیشنهادی خود، آن را با شبیه ساز OPENT Modeler 14.5 شبیه سازی کرده ایم و عملکرد آن را برای یک سرویس بلادرنگ مانند VoIP

کلیدواژه ها

مدیریت تحرک، تعویض کانال عمودی Vertical Handover، پروتکل SIP، شبکه های بی سیم ناهمگون، سرویس های بلادرنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.