رویکرد رهگیری هدف مبتنی بر خوشه بندی مشبک ایستا
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_427
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 972
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
چکیده
سیر تکاملی در تکنولوژی شبکه های حسگر بیسیم امکان پیاده سازی این شبکه ها را در سناریوهای مختلف فراهم ساخته است.رهگیری هدف، یکی از کاربردهای مهم شبکه های حسگر بیسیم هست که در یک محیط به منظور نظارت و بررسی هدف بکاربرده می شود و جنبه های نظامی، مثل رهگیری یک تانک یا غیر نظامی، مثل رهگیری یک حیوان خاص در جنگل را دارد. ازچالش های موجود در این مسئله میتوان به دقت رهگیری، مصرف انرژی، طول عمر شبکه، بار شبکه و تعداد پیوندها به سمتچاهک و تجمیع داده اشاره کرد. در پروتکل پیشنهادی در قدم اول با به حالت خواب بردن برخی از گره ها، از ایجاد داده های تکراری جلوگیری می شود، سپسبا تجمیع داده ها در گرههای سرخوشه تعداد بسته های تولیدی کاهش داده می شود. بعد از آن با تقسیم پهنای باند سعی در توزیعبار و جلوگیری از ایجاد حالت هایی همانند گلوگاه و یا قحطی میشود. نتایج شبیه سازی نشان میدهد که رویکرد پیشنهادی علاوهبر اینکه انرژی مصرفی در شبکه را به شدت کاهش می دهد، با توزیع بار در شبکه منجر به افزایش طول عمر آن و با کاهش تعدادبستهها، منجر به کاهش تاخیر انتها به انتها در شبکه می گردد.کلیدواژه ها
رهگیری هدف، شبکه های حسگر بیسیم، خوشهبندی، انرژی مصرفی، طول عمر شبکهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.