بررسی نسل های فناوری موبایل در حوزه تجارت الکترونیک با روش فرا ترکیب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_386
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1345
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تجارت الکترونیکی، موسسه آموزش عالی نور طوبی
چکیده
توسعه ابزارها و فناوری های سیار در طی چند سال اخیر، زمینه ی بکارگیری بیشتر آن ها و ظهور پدیده «تجارت سیار» شده است. امروزه بسیاری از تعاملات تجارت الکترونیک از طریق وسایل سیار و با استفاده از شبکه های ارتباطی بی سیم و سایر تکنولوژی های باسیم تجارت الکترونیک صورت می پذیرد. تحت همین تاثیر، کارکرد برنامه های تجارت سیار در مدت زمانی کوتاه، افزایش چشم گیری داشته و موجب شده است که بسیاری از سازمان ها، حجم بالایی از دارایی های خود را بر روی این قبیلتکنولوژی ها صرف کنند. علاوه بر این، تجارت الکترونیک، توسط محبوبیت کامپیوترهای شخصی به عنوان یک پدیده تجاری متداول شد و استفاده رایج از وسایل همراه، نهایتا" منجر به توسعه و پذیرش آن گردید. گسترش فناوری های موبایل در این راستا باعث بروز نسل های متفاوتی از آن در حوزه تجارت الکترونیک گردیده است. در این پژوهش ابتدا به معرفی تجارت الکترونیک و مدل های آن از دیدگاه های مختلف و سپس به بررسی نسل های فناوری موبایل با استفاده از روش فراترکیب خواهیم پرداخت.کلیدواژه ها
تجارت سیار، فناوری های موبایل، تجارت الکترونیکی، مدل های تجارت الکترونیکی، روش فراترکیبمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.