تاثیر هرمی کردن تصاویر در ارزیابی واقع گرایانه بودن تصاویرمرکب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_382
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سمنان
عضو هیات علمی دانشگاه سمنان- دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر
چکیده
یکی ازعناصر با نفوذ و قدرتمند درتصاویر، رنگ است که در روشهای پردازش تصویر از این ویژگی استفاده می شود. با استفادهازابزارهای ویرایش تصاویر، براحتی می توان، رنگ تصاویر را تنظیم نمود.گاهی نتایجی که از این تغییرات و دستکاری ها وانتقالات بدست می آید، صرفا جهت این است که کاربر، حس زیبا و خوبی از دیدن تصاویر بدست آورد. در گرافیککامپیوتری، انسانها علاقه زیادی دارند تا با استفاده از مد های رنگی، تصویری را به تصویر دیگر تبدیل کرده وبه تطبیق رنگدر آن بپردازند.استفاده از ویژگی رنگ، به عنوان یکی از اساسی ترین ویژگی های اولیه تصویر، کار مهمی در بازیابی تصاویرانجام می دهد. هدف ما در این مقاله تمرکز بروی سازگاری رنگ بین اشیاء در یک تصویر می باشد. به دنبال این هستیم تا بااطلاعاتی که از تصویر در دسترس داریم، آنها را مورد ارزیابی قرار داده و به این نتیجه برسیم که آیا تصاویری که مشاهده میکنیم واقعی هستند یا خیر. در این زمینه، از خصوصیت مربوط به مقایسه پذیری رنگ استفاده کرده ایم وسعی نمودیم تادریابیم تکنیک هرمی کردن تصاویر تا چه اندازه می تواند در کار ما تاثیر گذارباشد.کلیدواژه ها
سازگاری رنگ ، تمایل رنگی، تقسیم رنگی، تصاویرمرکب، هرمی کردن،بازرنگیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.