معرفی روش ها و ارائه پیشنهاد برای تضمین امنیت داده در محاسبات ابری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CSITM01_375
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 759
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راحیل برومندی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور

مهدی جوانمرد

استادیار دانشگاه پیام نور

چکیده

محاسبات ابری یک فنآوری جدید نیست؛ بلکه روشی جدید برای ارائه منابع محاسباتی و یک مدل برای ارائه سرویس از طریق اینترنتمی باشد. محاسبات ابری به دلیل کارایی، دسترس پذیری، هزینه کم و چندین مزیت دیگریک انقلاب نزدیک در صنعت فناوری اطلاعاتاست. اگرچه محاسبات ابری مزایای زیادی دارد؛ ولی. امنیت داده در ابر یکی از موضوعات مهم است که به عنوان یک مانع در پیاده سازیمحاسبات ابری عمل می کند. ینابراین مکانیزم امنیتی باید کارا باشد و در هر مرحله یعنی از مالک تا ابر و ازابر تا کاربر یا برگشت بهمالک این ایمنی فراهم شده باشد.داده نباید در برابر تلاش مهاجمان جهت بازیابی یا مداخله تسلیم شود و حتی فراهم کننده ابر نبایدقادر به اسیب زدن به داده از هر طریق ممکنی باشد ، زیرا فراهم کننده سرویس ابر نمی تواند نسبت به داده های با حساسیت بالا مورداعتماد باشد. دراین مقاله، مدل ترکیبی بیان شده ،که در آن تعداد مراجعات به مالک زیاد است ما می توانیم یک مرکز را در نظر بگیریمکه کار دادن پسورد و یوزر را انجام دهد و مالک فقط داده هایش را آپلود کند .

کلیدواژه ها

امنیت، محاسبات ابری، ابر مقاوم، رمزنگاری، احراز هویت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.