امنیت شخصی و بازاریابی اینترنتی : تعارضی آشکار یا ترکیبی ایده آل ؟
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_373
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 883
نویسندگان
استاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
دانشجوی کارشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
چکیده
امروزه با کاهش استفاده مردم از رسانه های چاپی و همچنین شبکه های تلویزیونی استراتژی های بازاریابی نیز در حال تغییرمی باشند که این امر باعث شد با سوق پیدا کردن مردم به سمت اینترنت، بازاریاب ها نیز بیشتر به این سمت تمایل پیدا کنند.تکنولوژی این امکان را به شرکت ها و بازاریاب ها می دهد که با به دست آوردن اطلاعات شخصی، سود فراوانی بدست آورند. ازطرفی کاربران اینترنت نیز می توانند از اشتراک گذاری اطلاعات شخصی افراد توسط بازاریاب ها سود ببرند. برخی از کاربراناینترنت از تبلیغات هدف مندی که علایق آنها را مورد هدف قرار می دهد لذت می برند، این در حالی ست که بسیاری از کاربراناین مسائل را غیر اخلاقی تلقی می کنند. متاسفانه قوانین موجود در زمینه حفاظت از حریم شخصی افراد در مقابل جمع آوریغیر قانونی داده های محرمانه بسیار محدود است. در این مقاله سعی شده است با بررسی نحوه اشتراک گذاری اطلاعات شخصیتوسط افراد و جمع آوری آنها توسط شرکت ها، راه های احتمالی آسیب به افراد شناسایی شود. در نهایت روش هایی برایحفاظت از حریم خصوصی افراد در محیط مجازی به همراه توصیه هایی برای بازاریاب ها مطرح شده است.کلیدواژه ها
امنیت شخصی، بازاریابی، بازاریابی اینترنتی، جمع آوری اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.