شبکه های موقت، ad hoc یا تصادفی معرفی، کاربردها و انواع روتینگ (مسیریابی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_372
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1534
نویسندگان
دانشجوی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
دانشجوی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
چکیده
در این تحقیق به معرفی شبکه های موقت می پردازیم. عناوین ذیل مورد بحث قرار خواهند گرفت: تعریف شبکه های موقت و کاربردهای آن، بررسی مسیریابی (روتینگ) در شبکه های موقت و چندین روش متفاوت روتینگ نیز توصیف می شوند. مقاله روش های مسیریابی را از دو دیدگاه متفاوت مورد بررسی قرار میدهد، مسیریابی بر اساس موقعیت (مکان) و مسیریابی سازگار. در هریک از این دو مقوله، چندین روش با جزئیات بحث میشوند. در نهایت، به طور مختصر مسائل امنیتی مرتبط با پروتکلهای روتینگ مورد بررسی قرار می گیرند. هدف از این بخش این است که خواننده بداند کدام مسائل امنیتی در طراحی شبکه های موقت (ادهاک) مطرح می شوند (اهمیت پیدا می کنند).کلیدواژه ها
شبکه های موقت، مسیریابی شبکه های موقت، کاربرد شبکه های موقت (ادهاک)، روتینگ، مسیریابی از روی موقعیتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.