ارزیابی های کیفیت سرویس از انرژی کارآمد پروتکل چند لایه MAC برای شبکه های حسگر بی سیم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_371
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1029
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خمین، مرکزی، خمین، ایران
چکیده
مدیریت انرژی یک مسئله مهم در شبکه های حسگر بی سیم است، زیرا گره های حسگر بیسیم معمولا باتری مصرف می کنند و استفاده بهینه از توان باتری های موجود یک نگرانی مهم است، به خصوص برای برنامه های کاربردی که سیستم انتظار دارد برای مدت زمان طولانی عمل کنند. این ضرورت برای بهره برداری انرژی کارآمد از WSN توسعه پروتکل های جدید را در همه لایه های پشته های ارتباطی باعث شده است. اگر فرستنده و گیرنده رادیویی پرمصرف ترین مولفه توان از یک گره حسگر معمولی باشد، دستاوردهای زیادی را می توان در لایه پیوند که در آن پروتکل کنترل دسترسی به رسانه (MAC) استفاده از واحد فرستنده و گیرنده رادیویی را کنترل میکند بدست آورد. این مقاله انرژی کارآمد پروتکل چند لایه (ML Mac)MAC شبیه سازی شده در Qua1Net5.2 را ارائه میدهد. این پروتکل برای رسیدن به ظرفیت کم، طول عمر طولانی مدت شبکه و تعداد برخورد کم طراحی شده است. گره های حسگر Mac-ML یک زمان فعال بسیار کوتاه دارد که مصرف انرژی را هنگام برقراری ارتباط کاهش میدهد. علاوه بر این، تعداد برخوردها به حداقل رسیده است که موجب صرفه جویی در انرژی مورد نیاز برای انتقال دوباره بسته های خراب داده است.کلیدواژه ها
شبکه حسگر بی سیم، پروتکل ML-Mac، طول عمر شبکهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.