بررسی الگوریتم های زمانبندی در محیط محاسبات ابری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_368
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2603
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور شهر ری
مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
چکیده
محاسبات ابری یک سیستم توزیع شده بسیار عظیم است که در آن منابع موجود با کارهای درخواستی کاربران در راستای برآوردهکردن درخواستهای کاربران در تعامل هستند. در چنین سیستمی، مسأله زمانبندی امری مهم و حیاتی است، چراکه مسألهزمانبندی به نگاشت بین منابع و درخواستهای کاربران می پردازد و وظیفه تخصیص بهینه کارها به منابع دردسترس را بر عهدهدارد. در محیط ابر، یک کاربر برای اجرای کار خود ممکن است با صدها منابع محاسباتی روبه رو شود. بنابراین انجام زمانبندی بهصورت دستی امکان پذیر نمی باشد و وجود بخش زمانبند در محیط محاسبات ابری که بین درخواستهای کاربران و منابع دردسترس ابر قرار گیرد، منطقی به نظر می رسد. در این مقاله الگوریتم ها و روش های مختلف زمانبندی در محیط محاسبات ابریبررسی می شوند و در پایان جمع بندی و مقایسه ای از روش های موجود، در قالب جدول بیان می شود.کلیدواژه ها
محاسبات ابری، زمانبندی منابع، الگوریتم های تخصیص منبع، پارامترهای زمانبندی.زمانبتدی ماشین مجازیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.