پروتکل مسیریابی مبتنی بر مکان بر اساس اتوماتای یادگیر در شبکه های موردی بین خودرویی VANET
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_269
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2150
نویسندگان
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
مسیریابی در شبکه های بین خودرویی به دلیل سرعت بالای وسایل نقلیه، بخش بندی شبکه و ویژگی های محیط شهری کاری چالش برانگیز است. این ویژگی ها سبب پایین آمدن عملکرد در پروتکل های قدیمی می شوند، این پروتکل ها برای کاربردهای MANET مناسب می باشند. مسیریابی در این شبکه ها خود به چند دسته تقسیم می شوند که یکی از مهمترین آنها مسیریابی مبتنی بر مکان میباشد. پروتکل های مسیریابی مکان-گرا، که عمدتاً بر اساس مسیریابی نقلیه ای هستند، برای شبکه سیار و کاملاً پویامناسب تر هستند. در این مقاله یک الگوریتم مبتنی بر مکان براساس آتوماتای یادگیر جهت مسیریابی در بزرگراه ارائه شده است.در این الگوریتم، مسئله مسیریابی بین خودرویی در یک سناریوی واقعی در گراف تصادفی مدل می شود به طوریکه لینک هایتعریف شده، وزن تصادفی در لبه های گراف دارند. وزن تصادفی لینک ارتباطی، مدت دوام مورد انتظار آن لینک می باشد. در چنینشرایطی، مسیر ساخته شده با ماکزیمم وزن مورد انتظار، پایدارترین مسیر در شبکه است. در ادامه، یک الگوریتم آتوماتای یادگیر برایانتخاب لینک های با پایداری بیشتر مطرح می شود. هدف از ارائه این الگوریتم، پیدا کردن پایدارترین مسیر در برابر تحرک میزبان است. سپس در پایان، الگوریتم پیشنهادی را با الگوریتم های GPSR و DGR مقایسه کرده و با توجه به نتایج به دست آمده مشخص می شود که طول عمر مسیرهای ایجاد شده در الگوریتم پیشنهادی بهبود قابل توجهی را نسبت به دو الگوریتم دیگر داشته است.کلیدواژه ها
شبکه موردی بین خودرویی ، اتوماتای یادگیر، مسیریابی مبتنی بر مکان، پایداری لینک، بزرگراهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.