ارزیابی کیفیت تصویر با روش مرجع کاهش یافته در ناحیه مورد علاقه : با استفاده ازگرادیان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_229
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 845
نویسندگان
دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
ارزیابی کیفیت تصویر زمینه تحقیقاتی بسیار مهمی در زمینه پردازش تصویر است. هدف الگوریتم های ارزیابی کیفیت تصویر پیش بینینظر انسان راجع به کیفیت تصویر میباشد . روش مرجع کاهش یافته ، هدفش ارزیابی کیفیت تصویر اعوجاج یافته تنها با داشتن بخشی از اطلاعات از تصویر مرجع است .در این مقاله ما در ابتدا تصویر مرجع را به بلوک های 8*8 تبدیل کردیم و سپس 50 بلوک 8*8 وسط تصویر را از آن جدا کردیم، فیلتر سوبل 3*3 را بر روی بلوک ها اعمال کرده و گرادیان آن را حساب کردیم و به طرف گیرنده فرستادیم. همین عمل را در طرف گیرنده بروی تصویر اعوجاج یافته انجام دادیم و اختلاف بلوک ها را با هم مقایسه کردیم. تصاویر استفاده شده در مقاله از پایگاه live می باشد و نتایج نشان می دهد که این معیار بر پایه خصوصیات سیستم بینایی انسان بوده و همبستگی بسیار خوبی با قضاوت انسانی دارد.کلیدواژه ها
ارزیابی کیفیت تصویر ، لبه یابی ، روش مرجع کاهش یافته ، ناحیه مور علاقه ، گرادیان تصویرمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.