بهبود الگوریتم زمانبندی در Uplink شبکه های وایمکس جهت تخصیص پهنای باند
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_183
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 934
نویسندگان
مربی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران
کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، گروه کامپیوتر، دزفول، ایران
مربی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران
چکیده
در سال های اخیر سیستم های سیار اهمیت خاصی پیدا کرده است و توسعه صنعت سیستم های مخابراتی روی استفاده ازسیستم های پهن باند با کیفیت بالا متمرکز گردیده و تقاضا برای سیستم هایی با ظرفیت بالاتر افزایش پیدا کرده است. در این میان وایمکس سیستمی است که نرخ داده بالایی را در ناحیه پوشش وسیع با ظرفیت بالا تولید می کند، منابع موجود در سیستم های وایمکس به علت محدودیت های فرکانسی معمولاٌ محدود است. در سیستم های قدیمی این اختصاص کانال به صورت ایستا بوده است ولی در سیستم های امروزی جهت بالابردن کیفیت، اختصاص کانال به صورت پویا صورت می گیرد که دارای بازدهی بالاتراست، در این مقاله الگوریتم زمانبندی و کنترل پذیرش مکالمه در استاندارد IEEE 802.16 بررسی شده و سپس یک الگوریتم زمانبندی در مسیر UpLink در استاندارد 802.16 IEEE ارائه می شود، که این کار با ترکیب الگوریتم های مبتنی بر تئوری صف با الگوریتم های هوشمند و وفقی، سبب افزایش کیفیت سرویس در سطح ارتباط و بسته، خواهد شد و بهرهوری سیستم از منابع رادیویی نیز بیشینه می شود. چون در این سیستم ها رضایت مندی مشترکین یکی از شاخص های مهم است، پس باید به بهترین نحوممکن به مشترکین سرویس داده و جلوی انسداد درخواست های مشترکین گرفته شود. هدف این مقاله، ارائه یک الگوریتم زمانبندی کارآمد برای تأمین کیفیت سرویس بخصوص برای هنگامی که سرویس، ترکیبی از سرویس های Rtps, Nrtps است، می باشد مقایسه الگوریتم پیشنهادی با الگوریتم های موجود در این زمینه، براساس شبیه سازی سمینارهای مختلف، نشان می دهد که احتمال بلاک شدن تقاضاهای درخواست شده از سوی مشترک کمتر شده و به درخواست های بیشتری می توان پاسخ داد و نتایج بیانگر آنست که روش پیشنهادی از روش های بررسی شده بهتر است.کلیدواژه ها
الگوریتم زمانبندی، تخصیص وفقی پهنای باند، کنترل پذیرش مکالمه، کیفیت سرویس، 802.16مقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.