ارائه یک روش تزویج بهبود یافته در طراحی تکاملی مدارهای منطقی دیجیتال
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1779
نویسندگان
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه اصفهان
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه اصفهان
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه اصفهان
چکیده
روشهای کلاسیک در حوزهی طراحی مدارهای منطقی دیجیتال که تاکنون ارائه شده اند، برای طراحی مدارهای با انواع گیت هایمتنوع و انواع ترکیبات آنها مناسب نبودهاند و همچنین برای مدارهای با تعداد ورودی های بیشتر در عمل غیرقابل استفاده می-باشند. طراحی تکاملی به عنوان روشی جدید پس از روشهای کلاسیک برای مسئله طراحی مدارهای منطقی دیجیتال مطرح شدکه تا حدی توانسته بر مشکلات ذکر شده غلبه کند. با این همه، رویکرد تغییر در روش های تکاملی که تاکنون مطرح شده اند دارایمشکل عدم معنا و مفهوم خواص و ارث بری مطلوب بوده است . با بررسی این مشکل در این تحقیق، یک روش تغییر شامل تزویج وجهش، مبتنی بر مفهوم واقعی خواص پیشنهاد شده اس . با انجام این رویکرد تغییر، خواص هر نسل به صورت بهتری به نسلهای بعدی انتقال مییابند و مفهوم تکامل بهتر ایجاد میگردد. نتای به دس آمده، باعث بهینه شدن در سطح گیت و ترانزیستورنسب به الگوریتم های تکاملی پیشین شده است .کلیدواژه ها
مدارهای منطقی دیجیتال، بهینه سازی مدارهای منطقی دیجیتال، الگوریتم های تکاملی، ترویج ، جهشمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.