مطالعه و مقایسه ی معماری سخت افزارهای خودترمیم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 836
نویسندگان
دانشجوی دکتری، دانشگاه رازی کرمانشاه
عضو هیئت علمی، دانشگاه رازی کرمانشاه
دانشجوی دکتری، دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
امروزه سیستمهای کامپیوتری در بسیاری از کاربردهای حیاتی به کار گرفته میشوند. بدیهی است که احتمال وقوع خطا در هرسیستمی باید مورد توجه قرار گیرد، بویژه در سیستمهای کاربرد حیاتی. بنابراین همیشه یکی از دغدغه های مهندسین، طراحیسیستم هایی با قابلیت تحمل پذیری خطا بوده است. در این میان کاربردهایی مانند سیستم های فضایی در مکان هایی قرار دارنددکه امکان تعمیر آن توسط انسان وجود ندارد. کاربردهایی نیز هستند که توقف کار سیستم به منظور تعمیر آن، کاری هزینه بدراست. بنابراین طراحی معماری هایی که به طور خودکار خطاهای خود را تشخیص می دهند و ترمیم می کنند، بسیار حائز اهمیتاست. به این نوع معماریها که نوعی از سیستم های هوشمند هستند، معماری های خودترمیم میگویند. در این مقاله به مرورتحقیقات مهم و کارآمدی که در این زمینه صورت گرفته است، می پردازیم. در این تحقیقات اغلب از ویژگی قابلیت پیکربندی وبه طور خاص پیکربندی مجدد جزئی سخت افزار استفاده شده است. این معماری ها را به دو دسته تقسیم می کنیم، معماری های مبتنی بر FPGA و معماری های ویژه. بررسی ویژگی های مختلف این معماری ها و مقایسه ی آنها نشان می دهد که هریک دارای مزایا و معایبی هستند و بسته به اهداف کاربرد، می توان مورد مناسبی را از میان آنها انتخاب نمود.کلیدواژه ها
معماری خودترمیم، تحمل پذیری خطا، FPGA، پیکربندی مجدد جزئیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.