یک الگوریتم توزیع گره برای منبع در گریدهای همتا به همتا
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM01_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 835
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
کارشناس مهندسی برق قدرت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
گرید عبارت است از شبکه گسترده ای با توان محاسباتی بالا که امکان اتصال به اینترنت را هم داراست. تعیین محل کردن یا کشفمنابع یک موضوع اساسی برای سیستم های گرید موفق می باشد. مسائل و چالش های مختلفی در محیط گرید وجود دارند که محققین همواره درتلاش بوده اند راه حل هایی را در جهت رفع وبهبود این مسائل ارائه دهند ..از جمله مسائل و چالش هایی که در محیط گرید وجود دارند می توانبه مسئله امنیت ،مسئله اقتصادی ،مدیریت سیستم ،مدیریت شبکه ، زمانبندی ،اکتشاف منابع وغیره اشاره کرد.کشف منبع از اساسی ترینمراحل مدیریت منابع می باشد .به دلیل مشابهت معماری نظیر به نظیر با گرید که به منظور اشتراک فایل ها و همچنین قابلیت مقیاس پذیریتکنولوژی نظیر به نظیر استفاده از آن در گرید کارایی به نسبت بهتری از خود نشان می دهد. در این مقاله سعی شده است با در نظر گرفتنکارهای تخصیص یافته به کشف منابع بر اساس یک معماری چند لایه ای و تلفیق آن با اتوماتا ی یادگیر توزیع شده و معماری سوپر همتاالگوریتمی را ارائه دهیم، که نسبت به الگوریتم های مشابه مدت زمان کمتری را صرف جستجو و کشف منابع در گرید می کند.کلیدواژه ها
اتوماتاهای یادگیرتوزیع شده- چهارچوب کشف منبع- معماری نظیر به نظیر - معماری سوپر همتا هامقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.