سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی نقش پژوهش در قانونگذاری
کد COI مقاله: MAJLES02_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 337
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پژوهش و قانون گذاری جغرافیایی؛ ماحظاتی برای قانون گذاری در راستای رشد و پیشرفت متوازن کشور
چکیده مقاله:
ایران کشوری پهناور است که از تنوع بسیار زیاد جغرافیایی، فرهنگی و اجتماعی برخوردار است. این گوناگونی موجب شده در هریک از بخش های کشور شرایط متفاوتی حکمفرما باشد. درحالی که در جمهوری اسلامی ایران همه قوانین مصوب در سطح ملی تصویب شده و به رغم وضعیت متفاوت مذکور برای همه مناطق کشور بطور یکسان به اجرا گذارده می شود. این مساله در برخی از مناطق که (به لحاظ شرایط خاص حاکم بر آن) همخوانی مناسبی با بعضی از قوانین وضع شده در سطح ملی ندارن موجب آسیب پذیریشان شده و ضمن کارایی این قوانین در این مناطق، مزیت هنای نسبی و ظرفیت های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آنها را مورد توجه و بهره برداری مناسب قرار نمی دهد. در این پژوهش سعی شده است با اشاره به نقش پژوهش در قانونگذاری، لزوم توجه به تفاوت ها و تعریف قوانین متناسب با وضعیت حاکم بر هریک از این مناطق را بررسی کنیم که ماحصل آن ضرورت توجه به قانونگذاری جغرافیایی است که یکی از مباحث کاربردی و مهم در قانونگذاری و حکمرانی خوب است.
کلیدواژه ها:
ایران؛ پژوهش؛ قانونگذاری جغرافیایی؛ مزایای نسبی؛ رشد و پیشرفت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282281/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی معین، محمدمهدی،1392،پژوهش و قانون گذاری جغرافیایی؛ ماحظاتی برای قانون گذاری در راستای رشد و پیشرفت متوازن کشور،دومین همایش ملی نقش پژوهش در قانونگذاری،تهران،،،https://civilica.com/doc/282281
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، احمدی معین، محمدمهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، احمدی معین؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی حساسیت نسبی برخی از ژنو تیپهای آفتابگردان سبب بیماری پوسیدگی ذغالی در شرایط طبیعی
- مبانی اصل علنی بودن دادرسی ها به مثابه یکی از جلوه های حقوق شهروندی
- پژوهش و قانونگذاری مطالعه موردی خدمات پژوهشی کتابخانه کنگره و فرآیند قانون گذاری در آمریکا
- غنای گونه ای، پراکنش و تنوع ساختمانی گالهای گونه های جنس Andricus sppدر آذربایجان غربی
- رابطه تنوع زیستی و توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی به اهمیت استراتژیک بندر چابهار و مسأله تحریم بندر توسط آمریکا
- بررسی آثارحقوقی تعهدات طبیعی در فقه امامیه و حقوق موضوعه
- بررسی حقوق کیفری زنان در حقوق و وفقه
- بررسی استراتژی سیاسی حزب الله در برابر دولت های ادوار کشور لبنان
- تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.