معرفی پدیده های طبیعی و تاریخی روستاهای دره خطیرکوه بعنوان جاذبه های گردشگری، سواد کوه مازندران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
  • کد COI اختصاصی: FNSSRD03_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناهید پاکزاد

مدرس دانشکده فنی و حرفه ای دختران بابل

قربان وهاب زاده کبریا

استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده

دره خطیرکوه یکی از مهمترین مناطق شهرستان سواد کوه بوده و در جنوب شرق این شهرستان قرار گرفته و از سرشاخه های مهم رود دائمی تالار بشمار می رود. دردو طرف این رود 12 روستا وجود دارد که دارای اشکال زیبا و متنوع طبیعی و آثار باستانی بوده و از این نظر یکی از مهم ترین منا طق اکوتوریسم و زمین گردشگری استان مازندران بشمار می رود. منا ظر زیبا و تماشایی آن، چنان جذاب می باشد که گردشگران زیادی را بسوی خود می کشاند.از جمله مهم ترین پدیده های زیبای این منطقه می توان به، تنگه های عمیق ، چشمه ی کارستی، غار اسپهبد خورشید، آبشار های امافت و آریم، قلل پوشیده از برف ، سیرک ها و دره های یخچالی، تراس های آبرفتی و نیز قلعه ی کنگلو... را نام برد . در زیر این پدیده های طبیعی بعنوان جاذبه ها ی گردشگری روستایی معرفی می شوند.

کلیدواژه ها

پدیده ی طبیعی و تاریخی، روستا ، دره خطیرکوه، گردشگری، سواد کوه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.