بررسی اثرات طرح بهسازی مسکن روستایی بر اشتغال روستائیان با استفاده از تحلیل SWOT : مورد بخش مرکزی همدان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
- کد COI اختصاصی: FNSSRD03_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1023
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه عمران و توسعه همدان
استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه عمران و توسعه همدان
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه عمران و توسعه همدان
چکیده
جامعه روستایی ما مستحق رفاه و امنیت است تا این قشر بتوانند نقش خود را در دستیابی به توسعه ملی پر رنگ تر کند. در این راستا مسکن و اشتغال یکی از نیازهای اولیه بشر محسوب می شود این در حالیست که با توجه به فعالیتهای نهادهای مربوطه طرحهای بهسازی مساکن با هدف بهزیستی جامعه روستایی انجام شده است. از این رو هدف این پژوهش بررسی اثرات طرح بهسازی مسکن روستایی بر اشتغال روستائیان بخش مرکزی شهر همدان و ارائه راهبردهای توسعه آن می باشد. برای گردآوری اطلاعات از روش مصاحبه نیمه ساختارمند با افراد کلیدی مطلع مرتبط بهره گرفته شده است و از تکنیک SWOT جهت تدوین راهبردهای توسعه استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که مهمترین نقطه قوت " اخذ وام بهسازی جهت ساخت مساکن روستایی "، نقطه ضعف " ایجاد اشتغال بدون تخصص برای روستائیان " ، مهمترین فرصت " ایجاد مهاجرت معکوس در صورت اجرای صحیح طرح " و مهمترین تهدید" عدم توجه به ساختار اصلی روستا " اشاره نمود و در کل در موقعیت تنوعی قرار دارد. مناسبترین راهبرد برای توسعه این طرح ها تنوع بخشی به امکانات و تاسیسات زیربنایی به منظور مصرف بهینه در بخش انرژی و آب استکلیدواژه ها
بهسازی، همدان، مسکن روستایی، اشتغال، SWOTمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.