طراحی و توسعه پایدار با استفاده از انرژی خورشیدی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران، معماری و مدیریت پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: CIVIL01_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 750
نویسندگان
عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه،دانشکده کشاورزی،گروه معماری کرمانشاه ایران.
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه واحد علوم و تحقیقات
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه واحد علوم و تحقیقات
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه واحد علوم و تحقیقات
چکیده
امروزه یکی از مسائل مهم در مجامع علمی جهان،مبحث توسعه پایدار و به دنبال آن معماری پایدار است و مصرف بی رویه منابع طبیعی تجدید ناپذیر نظری سوخت هاس فسیلی، در آینده نه چندان دور، محیط زیست را به مخاطرهخواهد انداخت . در این میان بخش ساختمان بیش از یک سوم انرژی مصرفی را به خود اختصاصا داده است بنابراین هر چه بیشتر از مقدار انرژی های مرفی در ساختمان بکاهیم و به این وسیله به سمت توسعه پایدار پیش میرویم که با نیازهای نشل امروز منطبق بوده و تأمین نیازهای نسل فردا را به خطر نمی اندازد . یکی از الگوهای پایداری در معماری استفاده ازانرژی های طبیعی و مصرف حداقل انرژی فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیعی و اقلیمی است . که طراحی خورشیدی ساختمان گامی در جهت رسیدن به آن می باشد . در این مقاله به بیان انواع روش های کسب انرژی در ساختمانپرداخته شده است . این فاکتورها شامل کسب مستقیم و غیر مستقیم می باشد که پس از شناخت تابش ها و استفاده از انرژی خورشیدی در ایران و جهان تشریح خواهد شدکلیدواژه ها
انرژی،معماری،بهینه سازی،ساختمان،سلول های خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.