سال انتشار: 1392
محل انتشار:
فصلنامه روشهای تصفیه محیط، دوره: 1، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_JETT-1-2_010
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 549
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله The Role of Operating Parameters on the Rejection of Copper in Nanofiltration Process
چکیده مقاله:
Copper is one of the important sources of environmental pollution and is non-degradable, and therefore, continues to exist in water. Separation of copper ions from aqueous solutions by membrane technology is shown to be a feasible process to accomplish an effective copper removal over a broad operational range. This paper aims at the effect of operating pressure, pH and TDS on the rejection of copper ion and permeation flux in different feed concentrations by nanofiltration. Experiments were performed with synthetic solution using N90-4040 nanofiltration membrane. Isotherm experiments were carried out. Permeate flux, pH and copper concentration in permeate were measured to determine the membrane characteristics and performance. Experimental results indicated that the rejection of copper ions increases with increasing of operating pressure, pH and TDS of the solution. The rejection efficiency varied from 94% to approximately 99.9% in different operating conditions. In addition, the permeate flux increased with increase in operating pressure in four different feed concentrations. On the other hand, increasing pH and TDS resulted in decline in permeate flux.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JETT-1-2_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/281474/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Nafari, J and Mirbagheri, S.A,1392,The Role of Operating Parameters on the Rejection of Copper in Nanofiltration Process,https://civilica.com/doc/281474
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392, Nafari, J؛ S.A Mirbagheri)
برای بار دوم به بعد: (1392, Nafari؛ Mirbagheri)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی میزان موفقیت استقرار سیستم مدیریت محیط زیست در شرکت پالایش نفت شازند اراک
- ررسی مقدار تبخیر محصولات نفتی از مخازن سقف شناور در هوا در شرکت پالایش نفت شیراز
- مروری بر آلودگی نفتی در سواحل خلیج فارس و اثرات آن بر جزایر مرجانی (مطالعه موردی کیش و تهیه نقشه مدیریتی مبارزه با آلودگی)
- استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین به منظور کنترل و کاهش آثار مخرب زیست محیطی ناشی از بروز نشتی در خطوط لوله نفت و گاز
- تعیین مقادیر فلزات سنگین Ni و V بعنوان شاخص نفت خام در رسوبات و دو کفه ای Anodont cygnea تالاب انزلی و تاثیر فعالیتهای نفتی کشورهای حوضه دریای خزر بر این آلاینده ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.