سال انتشار: 1390
محل انتشار:
مجله چیلر و برج خنک کن، دوره: 2، شماره: 9
کد COI مقاله: JR_CCT-2-9_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 606
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل جریان بخارات گرم در چیلر و شرایط تأمین هوا
چکیده مقاله:
در تجهیزات انتقال حرارت بویژه سامانه های تولید برودت نظیر چیلرها و سایر دستگاههای سرماساز و تهویه ای تأمین و توزیع هوا و نیز بهره برداری از انرژی همراه جزء نیازهای اساسی بشمار می روند. در سرمایش به روش جذبی انرژی سیستم به جای الکتریسیته از گرما تأمین می شود. این حرارت از بخارات حاصل از گرمای یک مشعل گازسوز یا گازوئیل سوز اتمسفر یک که در کانال های هوا جاری می شوند؛ تأمین می گردد. کار حاضر، به دلیل ضرورت بررسی شرایط مطلوب تأمین هوا در کانالها و داکت ها،با تمرکز بر ارائه مدلی برای پیش بینی عملکرد مجاری به کمک اندازه گیری زمان واقعی، مقایسه واقع بینانه ای با بازده مرتبط با اجزاء یا سیستم های مشابه صورت گرفته است.مدل ریاضی ارائه شده برهمکنش تأثیرات مؤلفه های مختلف در مجاری تغذیه و بازگشت بویژه بره مکنش میان تلفات هدایتی و نشت هوا را لحاظ نموده و اثرات متقابل نشت نامتوازن و نفوذ طبیعی و نگهداشت حرارت از تمامی سطوح داکت ها در موقعیت های مختلف را مدنظر دارد. در اینجا متناسب با کاربردهای منحصر به تجهیزات برودتی خانگی، ضمن معرفی روش چرخه حرارتی کوتاه مدت سازگار با عملکرد سامانه های تهویه ای نتایج چندین بررسی تجربی مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج نشان م یدهد؛خروجی هر دو روند شبیه سازی قبل و بعد از آزمایش به دلیل بهبودهای ناشی از عایق کاری و جلوگیری از نشت هوا در مجاری نتایج مطلوبی در بردارد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_CCT-2-9_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/281219/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمالی، علی اکبر و عبدی وش، احد،1390،تحلیل جریان بخارات گرم در چیلر و شرایط تأمین هوا،https://civilica.com/doc/281219
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، جمالی، علی اکبر؛ احد عبدی وش)
برای بار دوم به بعد: (1390، جمالی؛ عبدی وش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.