روشهای تولید بیوگاز و اثرات زیست محیطی آن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه دانش بنیان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
- کد COI اختصاصی: KBDC01_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1041
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،
چکیده
روند فعلی مصرف انرژی در جهان، بشر را با دو بحران بزرگ آلودگی محیط زیست و شتاب فزاینده در تهی نمودن منابع انرژی روبرو نموده است. آلودگی محیط زیست، پدیده تغییر اقلیم و تجدیدناپذیری که از چالش های اصلی استفاده از منابع انرژی فسیلی بهشمار می روند در اثر توسعه ناپایدار، الگوهای نادرست مصرف انرژی، افزایش جمعیت و ... در سال های اخیر با شدت بیشتری ادامهداشته اند. چگونگی تولید واستفاده از حامل های انرژی در بخش هایمختلف مصرف کننده، از عوامل موثر در ایجاد آلودگی محیط زیست در مقیاس محلی، منطقهای و بین المللی میباشد. بیوگاز توسط باکتریهای که موجب تجزیه، پوسیدن و شکستهشدن مواد آلی در شرایط بی هوازی می گردند تولید می شود. بهترین مکان هایی که برای استفاده بهینه از بیوگاز می توان اشاره نمود روستاها می باشند. گاز استحصال شده از دستگاه بیوگازشمال حدود 07 درصد متان و 97 درصد دی اکسید کربن و حاوی مقدار اندکی هیدروژن سولفوره و بخار آب می باشد. از سوی دیگر بشر، به دلیل رو به اتمام بودن منابع انرژی فعلی)سوخت های فسیلی( به دنبال جایگزینی مناسب، پایدار و مقرون به صرفه برای آن است. استفاده از پسماند به عنوان یک منبع تولید انرژی می تواند راهگشا باشد و جدای از تامین بخشی از انرژی موردنیاز به کاهش مشکلات بهداشتی و زیست محیطی ناشی از تولید پسماند کم نماید. در این مقاله به روش های تولیود بیوگاز، هضم بی هوازی و لندفیل اشاره شده است.کلیدواژه ها
انرژی بیوگاز، اثرات زیست محیطی، بیومسمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.