استفاده ازدانش بیونیک در معماری پایدار
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی اندیشه ها و فناوری های نو در معماری
- کد COI اختصاصی: NTA01_292
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1520
نویسندگان
کارشناسی ارشد مرمت بنا،مدرس دانشکده فنی و حرفه ایی پسرانه شهید کرانی بندرعباس
کارشناسی ارشد معماری،مدرس دانشکده فنی و حرفه ایی پسرانه شهید کرانی بندرعباس
دکترای باستان شناسی،عضوهئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
کارشناسی ارشد مرمت بنا
چکیده
معماری پایدار به معنی یک فرآیند است که می تواند تکرار شود. پایداری یک مفهوم است که بیشتر به عنوان اندازه ارزش یک روش به کار برده میشود. روشی که با نیازهای حفاظتی معاصر از طریق یک رفتار تکرارپذیر و بادوام مواجه میگردد. بنابراین در اینجا روی فرآیند به اندازه محصول نهایی توجه میشود. معماری پایدار به طور قطع تشخیص می دهد که محصول نهایی در اثر گذشت زمان ممکن است فرسوده شود و یا نیاز باشد که جایگزین گردد. ولی فرآیندی که ماندنی وقابل دوام بر جا میماند را نیز تشخیص میدهد و آن فرآیند میتواند تجدید شود و یا دوباره تکرار شود، بدون خرابیهای غیرضروری محیط و منابع و... بیونیک درواقع دانشی است که مسایل فنی را از راههای زیستی حل میکند، در بیونیک، تحقیق فقط به یک رشته خاص علمی محدود نمیشود، اگر چه خود بیونیک هنوزبعنوان یک علم نوپاست، اما فعالیت بیونیکوانان را میتوان در حوزه علوم کاربردی مطرح کرد که همچون رابطی پدیدههای گوناگون را با الگوهای زنده مقایسه میکنند، بعبارتی دیگر برای هر پدیده، الگوی زندهائی مییابند . در این تحقیق به بررسی استفاده از دانش بیونیک در معماری با بررسی تاثیر در پایداری آن با استفاده از این تکنولوژی پرداخته شده استکلیدواژه ها
معماری پایدار،بیونیک،سلولهای زندهمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.