سیستم ساختمانی قابهای سبک فولادی سرد نورد شده ( LSF )، فرصتی برای ساختمان سازی سریع
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی اندیشه ها و فناوری های نو در معماری
- کد COI اختصاصی: NTA01_189
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 667
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد
کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه و کارشناس ارشد دفتر فنی استانداری یزد
چکیده
با توجه به پیشرفت روز افزون جمعیت و مسکن سازی در جهان، نیاز به روشی که جایگزین روش پیشین شده و مناسب با سرعت افزایش جمعیت باشد، بیش از پیش احساس میشود و از طرفی این سیستم نباید مغایر با محیط زیست و منابع انرژی موجود باشد که در غیر این صورت ارزش چندانی ندارد. آنچه در سیستم ساختمان سازی باید مورد توجه قرار گیرد علاوه بر بحث زمان و قیمت تمام شده، بحث قابل بازیافت بودن مصالح مورد استفاده است.سیستم ساختمانی قابهای سبک فولادی سرد نورد شده ) LSF ( از آن دسته سیستمهای ساختمان سازی است که به دلیل سرعت بالا و زمان نسبتا کم دراجرا و همچنین قابل تعویض بودن بیش از 02 % مصالح به کار رفته در آن، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و بسیاری از کشورها هماکنون در حال استفاده از آن هستند. هدف از تحقیق در این مقاله، نگاهی نو به سیستم ساختمانی قابهای سبک فولادی سرد نورد شده میباشد. در این مطالعه سعی شده علاوه بر بررسی شیوههای اجرای آن، دیوارهای غیر باربر سبک پیش ساخته LSF ، به بررسی آیین نامههای مربوط به این سازهها، مشکلات آن در اجرا و همچنین بررسی شیوههای نورد فولاد سرد نوردشده، پرداخته شودکلیدواژه ها
ساختمان سازی سریع؛ قابهای سبک فولادی سرد نورد شده) LSF (؛ آیین نامه؛ شیوه اجرامقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.