سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: NTA01_175
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 512
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی پوشش سطوح آزاد به روش الگوریتمی
چکیده مقاله:
دنیای تجزیه و تحلیل دیجیتال تقریبا از دههی 1452 به کمک طراحی معماری آمد. در آن زمان پروژههایی مانند خانه اپرای سیدنی در مرحلهی طراحی بودند که برای مدلسازی و برنامهریزی نحوه اجرای آن، استفاده از امکانات کامپیوتری ضروری مینمود. به تدریج و با ورود بیشتر این امکانات و فناوریها به معماری، طراحی معماری نیز دستخوش تغییراتی شده و فرمها به سمت احجامی که تقریبا هیچ محدودیتی در ساخت آنها وجود نداشت پیش رفتند .استفاده از کاربرد های کامپیوتر )مانند نرم افزارها( در واقع به معنای طراحی کردن دیجیتال نیست. طراحی دیجیتال، در حقیقت به معنای تجزیه کردن یکفرآیند به اجزا و الگوهای گسسته و جمعبندی این الگوها در قالبهایی است که میتوانند به وسیله کامپیوتر درک و پردازش شوند. در فرم های آزاد، طراح با سطوحی مواجه است که دارای انحنا در یک جهت )مانند سطح یک استوانه( و یا در دو جهت )مانند یک کره( هستند. پوشش این سطوح با مصالحی چون چوب، فلز، بتن و... از نظر اجرایی کمی پیچیده است. این پیچیدگی از دو جهت است. اول اینکه قطعات باید تا حدی قابلیت خمشدن را داشته باشند و میزان خم شدن قطعات مختلف به گونه ای کنترل شود که در مجموع فرم مورد نظر حاصل شود. و دوم اینکه در مورد سطوح منحنی و آزاد، قطعات پوشش دهنده، دارای ابعاد و اندازه های یکسان نیستند. تعداد تیپهای قطعات بسیار زیاد است و این امر طراحی و کنترل و نحوه قرار گرفتن آنها را در کنار هم دشوار میکند. به کمک فناوریهای دیجیتال میتوان حل این پیچیدگیها را بر عهده کامپیوتر گذاشت. هدف این مقاله، ارائه روشهایی برای پوشش سطوح آزاد به روش الگوریتمی میباشد. یک الگوریتم، مجموعهی مشخصی از دستورات است که اطلاعات را به عنوان ورودی دریافت کرده، پردازش میکند و پاسخ آن را در خروجی به ما ارائه میدهد. الگوریتم در واقع حل کردن مساله از روشی نظاممند به منظور تعمیم آن روش به مسایل مشابه است. الگوریتمها کارهای مختلف و متعدد محاسباتی را انجام میدهند و به نوعی زبان اصلی کامپیوتر در انجام عملیات آن هستند. در یک نرمافزار سه بعدی، این الگوریتمها میتوانند در قالب دستورات مشخص، اطلاعاتی را از طراح گرفته و براساس پردازش این اطلاعات اولیه به تولید فرم بپردازند. برای دستیابی به چنین الگوهایی، از نرم افزارهای طراحی دیجیتال مانند راینو و محیط برنامه نویسی الگوریتمی گرسهاپر استفاده شده است و در نهایت الگوهای چهار گوش، الگوهای سه گوش و الگوهای بی شکل برای طراحی پوشش سطوح آزاد ارائه خواهد شد
کلیدواژه ها:
فرمهای آزاد، طراحی الگوریتمی، معماری پارامتریک، پوشش سطوح آزاد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/279730/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابهری، حمید و محمدپور، فریبا،1391،طراحی پوشش سطوح آزاد به روش الگوریتمی،اولین همایش ملی اندیشه ها و فناوری های نو در معماری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/279730
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، ابهری، حمید؛ فریبا محمدپور)
برای بار دوم به بعد: (1391، ابهری؛ محمدپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی عمران
- ارائه یک سیستم پذیرش اولویت محور درواحد اورژانس بیمارستانی با استفاده از شبیه سازی گسسته ـ پیشامد با رویکرد فرایندگرا
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.