بررسی پوسته های پایدار پارک ملی ماپونگوبو و پیشنهاد اجرای این پوسته ها در روستای کندوان
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی اندیشه ها و فناوری های نو در معماری
- کد COI اختصاصی: NTA01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 615
نویسندگان
دانشگاه پیام نور تهران، دانشکده معماری، تبریز، ایران.
چکیده
مرکز تفسیری ماپونگوبو در آفریقای جنوبی از طراحی جدید و تکنیکهایی ساختاری استفاده کرده که به آنها اجازهی استفاده از مصالح و نیروی کارمحلی را درساخت این پارک داده است. این پروژه با ساختاری ایجاد شد که نیازمند نیروی کار زیادی بود تا از فقر جامعه کاسته و مهارتها را در محیط پیرامون منتقل سازد.تحلیل شکل ظاهری پارک، اجازهی طراحی پارک با مصالح نامستحکمی را داده که نتیجهی آن تراکم ضعیف آن است مدلهای دیجیتال به ما اجازه داده تا علومهندسی پیشرفته را به دستورالعمل های ساده برای سازه تبدیل کنیم. طاقهای آجری سنتی که از ساختار محلی استفاده کرده با آجرهای خاک سیمان درست شده است. این طاقها را کارگرانی که بتازگی تعلیم دیدهاند بدون قالببندی ساختهاند. نتیجهی پیوند علم هندسهی ساختاری جدید با مصالح و هنرهای دستی سنتی خلق مرکزی تفریحی جدیدی برای پارک ملی در حد فرامرزی برای آفریقای جنوبی شده است. هدف این مقاله بررسی کامل طراحی و ساخت پارک ماپونگوبو است و در نهایت ارایه پیشنهاد برای استفاده از پوسته های پایدار این پارک در طرح بهسازی روستای کندوان که به منظور ثبت این روستا در یونسکو در حال ارایه است.کلیدواژه ها
یافتههای فرعی، مصالح طاقزنی، تولید محلی، معماری زمینی، پیشرفتمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.