حسابداری محیط زیست
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ISFPNU01_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 831
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر
چکیده
در دهه 1970 بود که بحث محیط زیست و حسابداری آن و بدهیهای محیط زیست پا به عرصه حسابداری گذاشت. بدنبال این وضعیت در سال 1975 FASB استاندارد حسابداری شماره 5 به عنوان حسابداری رویدادهای احتمالی را تدوین و منتشر نمود این استاندارد می توانست هزینه و مخارج احتمالی آتی درخصوص محیط زیست را نیز مدنظر قرار داده و مشمول گردد. شرکتها براساس این استاندارد می بایستی مخارج آتی و احتمالی مرتبط با محیط زیست (خسارتهای احتمالی) را شناسایی و در دفاتر خود ثبت می نمودند. اینگونه اقلام تحت عنوان زیان احتمالی شناسایی و ثبت می گردیدند ولی مشکلی که وجود داشت این بود که برآورد این مخارج بسیار مشکل بود و رویه و برآوردهای صنایع در این خصوص متفاوت بود و شاید در برخی موارد مدیران، اینگونه مخارج و هزینه ها را به عنوان ابزاری در جهت مدیریت و هموار سازی بود. در سال 1990، FASB نشریه 8-90 را تحت عنوان سرمایه ای کردن هزنیه های آلودگی محیط زیست منتشر نمود که براساس این نشریه، مخارج مرتبط با زیست محیطی بایستی هزینه گردد مگر در شرایطی که یکی از موارد زیر تحقق یابد:1- مخارج باعث افزایش ظرفیت، کارایی و عمر مفید گردد.2- هزینه هایی که جهت گاهش آلودگی محیط زیست انجام شده و مرتبط با فعالیت دوره های آتی است. 3- مخارجی که برای آماده کردن داراییهای کنار گذار یا برای فروش انجام می گردد.کلیدواژه ها
محیط زیست، حسابداری، بدهیهای محیط زیست،مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.