تولید بیودیزل و هوای پاک
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ISFPNU01_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 749
نویسندگان
کارشناسی ارشد زراعت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه رامین خوزستان
دانشجوی دکتری فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه قم
دانشجوی دکتری زراعت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه رامین خوزستان
چکیده
سوخت های فسیلی از منابع تجدیدناپذیر محسوب می گردند، علاوه بر آلودگی های زیست محیطی سبب بروز تغییرات شدید اقلیمی از جمله گرم شدن کره زمین، دوب های قطبی، بالا آمدن سطح آب اقیانوس ها و دریاها، باران های سیل آسا، وقوع پدیده هایی همچون سیل، حرکت های توده ای و آتش سوزی و ... نیز می شوند بسیار از کشورهای جهان از این ذخایر طبیعی ( ذغال سنگ، نفت و گاز) بی بهره بوده و با افزایش قیمت می بایست برای تهیه و خرید آن روزانه مبالغ زیاد را هزینه نمایند. ضمن اینکه بسیار از اقتصادی های جهان نیز پایه این بنا شده اند . لذا تغییر رویکرد مصرف از سوخت های فسیلی به سمت سوخت های جایگزینی و پاک از موارد بسیار مهمی است که می بایست مد نظر قرار گیرد. کشورهای مختلفی در جهان به این مهم توجهی ویژه نموده و منابع تامین سوخت جایگزین را شناسایی و به بهره برداری نیز رسانیده اند. یکی از شیوه های تولید سوخت، استفاده از برخی گونه های گیاهی (بیودیزل) همچون جاتروفا، جاجوبا، گز روغنی و همچنین پرورش جلبک می باشد. بیودیزل را می توان از روغن های گیاهی سویا، بادام زمینی، دانه پنبه، گل آفتابگردان و کلزا به صورت تازه یا مستعمل و جربی های حیوانی تولید نمود.کلیدواژه ها
سوخت پاک، بیودیزل، جاتروفا، جوجوبا، جلبکمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.