ارزیابی درجه بلوغ اجرای مدیریت استراتژیک در شرکت پایانه های نفتی ایران بر اساس اصول سازمان های استراتژی محور (SFO)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM10_154
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید کمال چهارسوتی

دکتری علوم مدیریت

سعید شاهدوست

کارشناس ارشد مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری

چکیده

بلوغ سازمان، توانایی حفط یا توسعه عملکرد در بلند مدت و نتیجه تداوم رضایت ذی نفعان سازمان در طول زمان است برای دستیابی به بلوغ، سازمان باید به طور مداوم تغییرات عوامل محیطی را مورد پایش قرار دهد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها توصیفی پیمایشی است. جامعه مورد پژوهش شامل مدیران و کارشناسان شرکت پایانه های نفتی ایران می باشد که بر اساس اطلاعات پرسنلی برابر با 200 نفر می باشد که از بین آنها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده 152 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شده است. ابزار اندازه گیری مورد استفاده پرسشنامه موسسه پالادیوم صاحب دانشت ئوریک ارت امتیازی متوازن می باشد. روایی پرسش نامه با مطالعه مناعب و اخذ نظرات چند تن از اساستید و خبرگان با تجربه دست آمد و برای محاسبه پایایی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ ضریب 0/971 برآورد گردیده است برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از آمار توصیفی (فراوانی درصد فراوانی، جداولد، نمودار و...) و آمار استنباطی( آزمون کولموگروف - اسمبرنوف، آزمون علامت، آزمون ویلکاکسون و آزمون فریدمن) استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد درجه بلوغ اجرای مدیریت استراتژیک در شرکت پایانه های نفتی ایران بر اساس الگوی سازمان استراتژی محور از سازمان های جهان تراز پایین تر می باشد همچنین درجه بلوغ اجرای مدیریت استراتژیک در شرکت پایانه های نفتی ایران در اصل اول (بسیج سازمان توسط رهبری ارشد) و اصل دوم (استراتژی را به اصطلاحات عملیاتی ترجمه کنید بهتر از سایر اصول و در اصل چهارم (استراتژی را کار هر روز هر کس سازید کمتر از سایر اصول می باشد.

کلیدواژه ها

بلوغ سازمانی، کارت امتیازی متوان و سازمان استراتژی محور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.