سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: HVAC05_018
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 615
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب سیستم سرمایش پروژه بیمارستانی با استفاده از متدهای تصمیم گیری چند شاخصه SAW، TOPSIS و ELECTRE و مقایسه نتایج
چکیده مقاله:
انتخاب نوع سیستم سرمایش با توجه به شرایط ویژه بهره بردار و اولویت های آن مستلزم ارزیابی شاخص های هر یک از گزینه های پیشرو و تصمیم گیری در خصوص آن می باشد. مدلهای تصمیم گیری چند شاخصه اعم از مدل های TOPSIS ، SAW و ELECTRE عنوان ابزاری برای یاری در جهت انتخاب و اتخاذ تصمیم می باشند. در پژوهش حاضر برای تاسیسات یک پروژه بیمارستانی مناسبترین سیستم سرمایش بین انواع سیستمهای سرمایش تراکمی و جذبی توسط متد های مختلف تصمیم گیری چند شاخصه ارائه می گردد. در فرایند تصمیم گیری چند شاخصه ، در اولین قدم شاخصهای تصمیم گیری با توجه به اولویتهای بهره بردار اعم از کاهش هزینه و قابلیت اعتماد سیستم انتخاب می گردند. سپس مقدار این شاخص ها برای انواع مختلف سیستمهای سرمایشی ، کمی می گردد. در قدم بعد وزن هر یک از شاخصها تعیین می شود که این مرحله براساس تجارب کاری و باتوجه به نیازمندیهای اصلی پروژه بیمارستانی تعیین می شود. سپس با استفاده از روشهای مختلف تصمیم گیری چند شاخصه انواع سیستمهای سرمایش برای پروژه بیمارستانی اولویت دهی گردیده و نتایج مورد مقایسه قرار می گیرد. نتایج حاصل از متدهای سه گانه تقریبا مشابه می باشد. سیستم تبرید تراکمی نوع گریز از مرکز انتخاب اول محسوب می گردد. انتخاب دوم سیستم تبرید تراکمی نوع رفت و برگشتی می باشد هرچند در متد ELECTRE تمایزی بین این دو متد حاصل نمی گردد. انتخاب سوم سیستم تبرید تراکمی نوع حلزونی می باشد. انتخاب بعدی سیستمهای تبرید نوع جذبی می باشد. اصولا سیستمهای جذبی فقط در مواقعی که قیمت گاز طبیعی بسیار کمتر از قیمت برق باشد( با انرژی یکسان) ؛ برای استفاده پیشنهاد خواهد شد در غیر اینصورت ؛ استفاده از این نوع سیستم سرمایش چندان باصرفه نخواهد بود.
کلیدواژه ها:
سيستم سرمايش - چيلرهاي تراكمي و جذبي – تاسيسات بيمارستاني - مدلهاي تصميم گيري چند شاخصه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/278712/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عونی، عباس و تقی زاده، محمدرضا و بهبهانی نیا، سید علی،1393،انتخاب سیستم سرمایش پروژه بیمارستانی با استفاده از متدهای تصمیم گیری چند شاخصه SAW، TOPSIS و ELECTRE و مقایسه نتایج،پنجمین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع،تهران،،،https://civilica.com/doc/278712
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عونی، عباس؛ محمدرضا تقی زاده و سید علی بهبهانی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1393، عونی؛ تقی زاده و بهبهانی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.